A százszor elárult Magyarország

2015 novemberében jelent meg Bánhegyi Ferenc: A százszor elárult Magyarország című könyve. A kötethez hozzá lehet jutni a Líra Könyvesboltokban, továbbá a Tesco és az Auchan áruházak könyvesboltjaiban.

szazszor_elarult_magyarorszag_borito

Az öreg kontinens népei ezer éven át azért küzdöttek, hogy felépítsék és megvédjék az ókori görög-római műveltségen és az ideológiai, világnézeti alapot szolgáltató kereszténységen nyugvó értékeiket. Mára ez a közös európai szellemiség veszni látszik. Vannak azonban államok – közéjük tartozik Magyarország is – amelyek nem hajlandók belenyugodni abba, hogy ezer éves értékeink helyett más kultúra foglalja el. Milyen volt, és milyen jelenleg a magyarok és Európa kapcsolata? A könyv többek között erre a kérdésre ad választ.
A keletről érkező magyarok kultúrája, nyelve, a Kárpát-medencében elfoglalt földrajzi helye Európa védőpajzsának feladatát szabta országunkra. Ezen kötelességünket ezer éven át teljesítettük és teljesítjük ma is. Ezért azonban köszönetet soha, egyetlen európi országtól nem kaptunk. Ellenkezőleg! Támadások sora érte a Kárpát-medencét, a sokak által irigyelt földet, aminek vége Trianon lett.
Ezt a történelmi folyamatot igyekszik a kötet bemutatni., kiemelve azt vonulatot, amely igazoja, hogy a magyarság hű maradt erzeréves múltjához, amit nem hajlandó felváltani az értékromboló globalizmussal.

A könyvről a későbbiekben bővebb tájékoztatás is meg fog jelenni. (Könyvbemutatók, fórumok.)